Buster uudisti suositun M-mallinsa

Koeajot 08.12.2014

Busterin uusi M on saaristosta ja rannikoilta tuttu työjuhta, joka on kokenut onnistuneen kasvojenkohotuksen.

Buster on rakentanut uuden M:n uusiksi veneen rakenteita myöten, ajettavuutta ja aaltojen sietoa on parannettu entisestään, ja mukaan on otettu uusia yksityiskohtia.

Buster M on huoleton vene ajaa, edeltäjänsä tapaan. Busterin perään voidaan kiinnittää korkeintaan 40hv:n moottori, jolloin huippunoepus asettuu hiukan alle 30 solmuun. Veneen pohja on nousulistaton ja kulkee kauniisti aaltojen päällä. Kaarteet Buster M ottaa hallitusti, suuria yllätyksiä ei veneestä sen ajo-ominaisuuksien perusteella löydy suuntaan tai toiseen.

Buster on rakentanut M:n sisäosan kokonaan uudestaan. Suojalasit ovat aikaisempaa isommat, jolloin kuski saa paremman suojan. M1 on yksipulpettimalli, M2 kaksipulpettinen ja Mcc keskipulpettiversio. Kaikissa kolmessa mallissa on tilaa viidelle matkustajalle.

Tyypillinen Buster

Array

M-malleissaan Buster luottaa uudistuksista huolimatta hyväksi todettuun ja suomalaista veneilykansaa todistetusti puhuttelevaan suunnitteluun. Karhennettu lattia pitää hyvin jalan alla, paljas alumiini taas antaa monille mielenrauhaa rakenteiden kunnosta. M:ssä on kunnon kaiteet ja laidat ovat totuttuun tapaan korkeat. Matkustajilla on mallista riippuen istumapaikkoja myös pulpetin etupuolella, mutta mukavinta on istua kuskin vierellä tai takapenkillä.

Uudessa M-mallissa on hyvin tilaa seitsemän tuuman plotterille ja kaksipulpettimallissa on myös takana varsin näppärä kuomukotelo, jota voi käyttää myös vapalaatikkona. Söilytystilaa on totuttuun tapaan myös keulassa, sekä penkkien alla, jälleen mallista riippuen. Buster M on myös helposti muokattavissa laajan lisävarusteluettelon avulla.

On helppoa nähdä uuden Buster M:n vetoavan samaan laajaan käyttäjäryhmään, joka on omistanut Busterin jo ennen. Mökkiveneilijät, harrastuskalastajat ja monipuolista avovenettä kaipaavat saavat Busterista varmasti odotuksiaan vastaavan kumppanin pitkäksikin aikaa. Mitään suuria yllätyksiä ei uusi M tarjoile, mutta tuskin niitä mahdolliset ostajatkaan suuremmin kaipaavat.

Tapani Mylly

Buster M

Pituus: 4,80 m
Leveys: 1,85 m
Paino: 335 kg
Moottori: 30-40 hv
Matkustajat: 5
Huippunopeus: Noin 28 solmua
Tapani Mylly
Tapani Mylly on intohimoinen veneilijä, joka haaveilee maailmanympäripurjehduksesta, mutta käytännössä kyyditsee lapsiaan Nauvon hiekkarannalle.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.