Buster X:n uusi tuleminen

Koeajot 22.08.2013

Täydellisen uudistusprosessin läpikäynyt Buster X on valmistajansa Fiskars Boatsin lähihistorian merkittävin lanseeraus.

Vanha Buster X esiteltiin vuonna 2006. Se on 10 cm lyhyempi ja viisi cm leveämpi kuin uusi X. Molemmat painavat noin 480 kiloa. Vanhan X:n tehosuositus on 50-80, uuden 50-70 hv. Vanha maksaa ilman konetta 16 110, uusi 17 490 euroa. Hinta siis nousee 1 380 eurolla.

X:n peruskonsepti pysyy samana. Tarkoitus on, että erilaisia istuimia ja säilytyslaatikoita saa sijoiteltua veneen eri puolille, kukin omien tarpeidensa mukaisesti. Ja jos jokin osa tuntuu hetkellisesti turhalta, sen voi jättää laiturille. 

Kuskille ja navigaattorille on jatkossakin omat istuimet. Laidoille sijoitetut avopulpetit ovat isot. Niiden väliin jää silti riittävästi tilaa liikkumiselle.

Fiskars Boats povaa X:stä uutta kansansuosikkia.

Tiivistelmä Vene-lehden artikkelista 9/2013

Osta ja lue koko juttu Bowrider-vertailusta.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.