Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Inkoon Venehotellilla ennätyskevät – jopa uusi halli nousi harjakorkeuteen etuajassa - Artikkeli - Nettivene

Inkoon Venehotellilla ennätyskevät – jopa uusi halli nousi harjakorkeuteen etuajassa

Uutiset 05.06.2020

Venehotelli oli täynnä jo viidettä talvea peräjälkeen.

Uusi halli valmistuu aikataulussan, joten sen paikkojen varaus on jo käynnistynyt. Veneet lähtivät hallista vesille tänä keväänä aiemmin kuin koskaan.

Maamme ainoa veneiden hyllysäilytykseen erikoistuva yritys, Inkoon Venehotelli on saanut nähdä läheltä suomalaisten kiihtyvän veneilykuumeen. Taustalla on pidempiaikainen trendi, jonka myötä hallin paikat ovat olleet loppuun myytyjä jo viisi vuotta.

”Olisimme voineet vastata kysyntään nostamalla hintoja, mutta sen sijaan päätimme rakentaa toisen hallin. Veneen omistamisen helppous näyttää kiinnostavan veneilijöitä, ja meistäkin on mukavaa, jos voimme osaltamme kasvattaa veneilyn suosiota”, kertoo venehotellin vetäjä Kristian Räme.

Array

Uuden hallin rakentaminen alkoi maaliskuussa ja se on jo noussut harjakorkeuteensa, hieman aikataulusta edellä. Hanke on kiinnittänyt huomiota, joten kyselyjä uusista paikoista on tullut ennen varsinaisen myynnin aloittamista. Varauksia on jo voitu ottaa vastaan, sillä halli vamistuu aikataulun mukaan ennen ensi talvisäilytyskautta.

Tänä vuonna leuto talvi, aikainen kevät ja koronavirus ovat vaikuttaneet siihen, että puolet nykyisen hallin 250 veneestä oli jo huhtikuussa lähtenyt vesille palvelemaan veneilijöitä. Toukokuun päätyttyä veneitä oli jäljellä enää 15 %, joka on vain hieman enemmän kuin se määrä veneitä, joka säilytetään hallissa myös kesällä. Osa asiakkaista nimittäin laskee veneen veteen vain käyttöpäiviksi.

”Kesäkauden hotellipalvelu yleistyy sitä mukaa, kun veneilijät huomaavat palvelun edut. Hotellimme asiakas ei halutessaan tarvitse lainkaan vakituista laituripaikkaa. Kesäasiakkaan veneen pohjaa ei myöskään tarvitse maalata myrkkymaalilla. Huoleton säilytysratkaisu säästää monin tavoin aikaa, rahaa ja hermoja. USA:sta oppimamme tehokkaan menetelmän ansiosta voimme tarvittessa siirtää veteen kymmenen venettä tunnissa”, Räme kertoo.

Uusi halli tuplaa kapasiteetin yli 400 veneeseen. Halli on suunniteltu varta vasten 5-11,5 metriä pitkien moottoriveneiden säilytystä ja huoltoa varten.

Ympäristöystävällisyyteen kiinnitetään jälleen erityistä huomiota sekä rakennuksessa että huoltotoiminnassa. Myös uusi halli lämmitetään maalämmöllä ja pesuvedet suodatetaan puhtaiksi. Lisäksi asiakkaille on tulossa sähköautojen latauspisteitä.

Teräselementti Oy:n toimittaman rakennuksen on suunnitellut arkkitehtuuritoimisto Kari Ristola ja hankkeen pääurakoitsijana toimii Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä