Kaupunkivene – Veneilyn iloa ilman omistamisen huolia

Katso video
MAINOS Jutut 09.10.2020

Suomalainen merimaisema ja päivä vesillä. Tyyni järvenselkä ja kalastus keskellä avaa. Retkipäivä kivassa porukassa saareen.

Näitä ja tuhansia muita tarinoita voit kokea useamman kerran viikossa Skipperin Kaupunkivene -palvelun asiakkaana.

– Veneily koetaan kiinnostavana harrastuksena ja haluamme, että mahdollisimman moni suomalainen pääsisi vesille tulevaisuudessa. On ollut kiva seurata aktiivisen yhteisömme jakamia kokemuksia tuhansilta veneretkiltä tänä kesänä. Joillakin tämä on ollut ensimmäinen veneilykesä. Toisilla tämä on ollut kaikkien aikojen veneilykesä. Väittäisin, että veneily lisää onnellisuutta ja tuo iloa elämään hankalina aikoina, Skipperin CMO Tuomas Kataila kertoo

Kaikki tämä ilman omistamisen huolia ja kustannuksia, kuten vikojen korjauksia, huoltoja, veneen nostoa ja laskua sekä talvisäilytyksen järjestämistä ja maksua. Eikö kuulosta aika houkuttelevalta?

Äärimmäisen helppo ja turvallinen tapa veneillä

Array

Moni on tarttunut mahdollisuuteen. Skipperin tuottaman tuore asiakaskysely vahvistaa asian. Skipperin ”vene palveluna” koetaan äärimmäisen helpoksi ja turvalliseksi tavaksi aloittaa veneily, mutta käyttäjinä on myös runsaasti kokeneita veneilijöitä. He haluavat viikottaisen veneilyannoksensa vaivattomasti ilman tarpeettomia kommervenkkejä.

Yksi tyytyväisistä veneilijöistä on yrittäjä Samuli Rousi, joka on veneillyt koko ikänsä. Lapsena kotikonnuilla Jyväskylässä ja nyt useamman vuoden Skipperin asiakkaana pääkaupunkiseudulla.

– Parasta Skipperin palvelussa on, että käyttäminen on niin helppoa ja vaivatonta. Voi ajaa niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitse huolehtia veneen käyttötunneista tai huolloista, Samuli Rousi sanoo.

– Varaat veneen applikaatiosta, joka toimii kuin junan vessa. Tarkistat, että vene, moottori ja varusteet ovat kunnossa, kun tulet paikalle. Lähdet vesille ja nautit merielämästä tai järvimaisemista hienolla veneellä. Tankkaat ja palautat veneen sekä tarkistat, että se on kunnossa seuraavaa veneilijää varten. Äärimmäisen helppo irtiotto arjesta, Rousi alleviivaa.

Katso video Samuli Rousin Skipperi-kokemuksista Nettiveneen YouTube-kanavalta.

Kaudelle 2021 lisää kierroksia

Kausi 2020 on vielä käynnissä ja tällä hetkellä monet asiakkaat nauttivat ruskaveneilystä ja kalastustuksesta. Samaan aikaan kauden 2021 suunnitelmat ja palvelun kehittymisen askelmerkit entistä paremmaksi ovat jo pitkällä.

Suomeen on suunniteltu yli 170 venettä eli lisäämme kotimaahan noin 100 venettä. Veneiden määrä kasvaa nykyisissä 10 kaupungissa eli Skipperin nykyiset asiakkaat saavat lisää veneitä käyttöönsä kaikkialla – erityisesti Helsingissä, Espoossa Turussa ja Tampereella, mutta myös Lappeenrannassa sekä Jyväskylässä. Kaudelle 2021 aloitamme ennakkomarkkinoinnin Lahden seudulla, Kuopiossa, Joensuussa, Vaasassa, Raumalla, Porvoosa ja Kotkassa. Lopulliset päätökset tehdään kysynnän mukaan alkuvuodesta. Eli menemme sinne, missä on kiinnostusta ja kysyntää, Kataila kertoo.

Veneinä Yamarinin Crossit sekä Day Cruiserit

Skipperin veneet ovat kaudella 2020 olleet Yamarinin turvallisia ja vakaita Cross-veneitä, joiden runko on alumiinia ja kansi valkoista tyylikästä lujitemuovia. Vuoden 2021 mallisto tulee olemaan hyvin pitkälle samanlainen, koska kokemukset ovat niin hyviä.

– Mallistossa on neljä vaihtoehtoa: Kuudelle matkustajalle soveltuva Cross 54BR, enemmän väljyyttä matkustamoon tuova kuuden henkilön Cross 57BR ja yli kuusimetrinen seitsemän matkustajan Cross 62BR. Vain 70 euron kuukausittaisella lisähinnalla kokeneemmat veneilijät saavat käyttöönsä halutut, sporttiset ja tyylikkäät Yamarinin 63 Day Cruiserit, Tuomas Kataila kertoo.

Laatua veneilyyn huokealla kuukausiveloituksella

Palvelun kasvaneesta suosiosta huolimatta Skipperillä halutaan palvelun olevan kaikkien saatavilla. Se onnistuu parhaiten veneilykoulutuksella ja pitämällä hintatasoa houkuttelevana.

Kaudella 2021 veneily arkipäivisin kustantaa vain 159 euroa kuukaudessa. Jos ottaa myös viikonloput mukaan hinta on 259 euroa kuukaudessa. Yamarin 63DC -mahdollisuus maksaa jo mainitun 70 euroa lisää kuukaudessa. Asiakkaat sitoutuvat kuuden kuukauden veneilykauteen.

Tutustu:

Skipperi | Kaupunkiveneet

Skipperi | Venemallit

Skipperi | Satamat

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.