Suomen suurin käytettyjen veneiden myyntitapahtuma Turussa

Vinkit 22.08.2019

Turun Ruissalon Tapahtumatelakalla 23.-25.8 Suomen suurin käytettyjen veneiden tapahtuma

Veneilypiirejä viime viikkoina puhuttanut veneilyturvallisuus on aiheena myös Veneet Esillä -tapahtuman Saaristo Areena -ohjelmalavalla. Lauantaina 24.8. klo 12.30 alkavassa paneelikeskustelussa veneilyturvallisuuden parantamista pohtivat Suomen veneilyturvallisuuden ja veneilyn ykkösvaikuttajat: Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Veli-Pekka Nurmi, Venelehden toimituspäällikkö Ismo Virta, Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström, Suomen Purjehdus- ja Veneily ry:n puheenjohtaja Jan Jansson sekä veneilyturvallisuudesta eduskuntakysymyksen tehnyt kansanedustaja Saara-Sofia Siren. Paneelin puheenjohtaja toimii Lassi Lähteenmäki, Yle.

- Veneilyyn liittyvät turvallisuusasiat ovat olleet nyt paljon esillä

Array

Veneet Esillä -näyttely on hyvä paikka keskustella tästä aiheesta, kun veneilijät ja myös tulevat veneilijät ovat paikalla. Toivonhenkilökohtaisesti, että keskustelun yhteydessä syntyisi uusia avauksia ja ajatuksia siitä, miten turvallisuutta vesillä voitaisiin parantaa, toteaa näyttelyn toimitusjohtaja Tuomas Levanto.

Sigyn auki yleisölle ja Super Puman pelastusnäytös

Veneet Esillä -myyntinäyttelyn yhteydessä on veneiden lisäksi tarjolla myös runsaasti ohjelmaa. Lauantaina rannassa voi nähdä flyboard -taituri Vadim Nekhaevin uusimmat temput. Sunnuntaina telakan edustalla nähdään Rajavartioston Super Puma -pelastusnäytös. Lisäksi Turun Seudun jenkkiautoharrastajien autokaunottaret vierailevat tapahtuma-alueella lauantaina. Ja uteliaimmat voivat viikonloppuna käydä tarkistamassa myös Ruissalon telakalla kunnostettavana olevan museolaiva Sigynin tämän hetkisen tilanteen kun laivalla on avoimet ovet.

– Veneitä on tulossa näyttelyyn Turun seudun lisäksi Helsingin suunnalta ja myöskin Satakunnasta. Etenkin purjeveneitä näyttäisi tänä vuonna tulevan paikalle todella paljon. Ruissalossa pystymme hyödyntämään myös Telakan rannassa olevia rakennuksia näyttelyn tarpeisiin. Rantaan tulee yritysten maaosastoja vanhan makasiinin tiloihin, Tuomas Levanto kertoo.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry sekä lähialueen seurat ovat mukana Veneet Esillä -tapahtumassa lauantaina. Kokeneilta katsastajilta ja osaavilta seuratoimijoilta löytyy vastaus niin veneen huoltoon, turvallisuuteen kuin matkaveneilyynkin liittyviin kysymyksiin. SPV:ltä paikalla ovat järjestökoordinaattori Karoliina Rouhiainen ja Turun alueen aluejohtaja Katja Rytkönen.

Veneet Esillä 2019 –myyntinäyttely Turussa, Ruissalon Tapahtumatelakalla 23.-25.8.2019.

Yleisöllä vapaa sisäänpääsy

Lisätiedot:

Veneet Esillä 2019

Tuomas Levanto, toimitusjohtaja, 0400 385 522

Ville Vuorio, tiedottaja, 0400 932 235 info@naantalinvenemessut.fi

Ruissalon Tapahtumatelakka

Heli Annala, viestintäpäällikkö, 050 566 8763 heli.annala@ruissalontelakka.fi

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä