Tehoa ja kotimaista kestävyyttä - Alutroll-Tohatsu-venepaketeista löytyy jokaiselle sopiva

MAINOS Jutut 21.06.2022

Alutroll-Tohatsu-venepaketit syntyvät vankan suomalaisen osaamisen ja perinteikkään perämoottorivalmistajan liitosta. Monikäyttöiset mallit taipuvat niin mökkeilyyn, kalastukseen kuin yhteysveneiksi.

Kaupallinen yhteistyö: Sumeko Oy

Alutroll-veneet kulkevat Tohatsu-perämoottorilla. Alutroll ja Tohatsu löivät hynttyyt yhteen 2010-luvun puolivälissä. Vankka alumiinirunko ja tehokas, käyttövarma kone muodostavat luotettavan ja laadukkaan venepaketin.

Kestävyys hakee vertaistaan

Array

Alutroll-veneitä kiitellään erityisesti niiden kestävyydestä. Täysalumiiniset veneet eivät sisällä mitään lahoavia puuosia, tai muita nopeasti kuluvia elementtejä.

“Käyttämämme vähintään 3 millin paksuisen materiaalin ja modernien 3D-mallinnettujen rakenteiden ansiosta veneet ovat lujaa tekoa”, kertoo Alutrollilla suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaava Jari Vauhkonen. “Ne kestävät sukupolvelta toiselle.”

Alutroll keskittyi aiemmin enemmän juuri kalastusveneisiin, mutta erityisesti uudet ja tulevat mallit ovat hyvin monikäyttöisiä. Pitkäikäiset veneet sopivat mainiosti mökkikäyttöön, yhteysveneiksi ja tavaran kuljetukseen.

“Toki otamme edelleen huomioon myös kalastajat. Käytännölliset veneemme on suunniteltu kattamaan useita eri käyttötarkoituksia ja ne ovat muunneltavissa eri olosuhteisiin”, Vauhkonen sanoo.

Mallistosta löytyy useita perusvaihtoehtoja 4-7 metrin kokoluokassa. Veneitä voidaan myös varustella yksilöllisiin tarpeisiin.

Kauden 2022 uutuusmalli on 500 Megasnapper on saatavilla useilla eri pulpettivaihtoehdoilla. Sen suunnittelussa on panostettu tilaan, rungon ominaisuuksiin ja pieneen liukukynnykseen.

Keskisuomalaisin voimin

Alutroll-veneet valmistetaan kokonaisuudessaan kotimaassa, tarkemmin sanottuna Keuruulla.

“Kaikki mallit suunnitellaan ja rakennetaan täällä oman kaupungin kamaralla. Myös suurin osa alumiinikomponenteista on keuruulaista tekoa” Vauhkonen kertoo.

Vuonna 2008 perustettu yritys on pysynyt kohtuukokoisena, minkä ansiosta asiakkaiden toiveisiin pystytään vastaamaan ainutlaatuisella tavalla.

“Pystymme vaikuttamaan malleihin suoraan, ja tekemään nopeastikin hienosäätöä tai muutoksia veneilijöiden palautteen perusteella.”

 • Array
 • Array
 

Hedelmällistä yhteistyötä Tohatsun kanssa

Japanilaisella Tohatsulla on pitkät perinteet laadukkaiden perämoottorien asiantuntijana. 1920-luvulla perustettu yritys on valmistanut perämoottoreita jo vuodesta 1956.

“Tohatsun varmat ja väkevät moottorit sopivat veneisiimme erinomaisesti. Tuloksena on tehokas, luotettava ja käytännöllinen paketti”, kertoo Alutrollin markkinoinnista ja myynnistä vastaava Marko Nahkuri.

Yhteistyössä syntyy jatkuvasti uutta, ja valikoima laajenee myös isompiin veneisiin. Nahkuri kiittelee hedelmällistä kumppanuutta.

“Olemme useamman vuoden ajan syventäneet yhteistä tekemistämme. Tuotekehitys perustuu kummankin osapuolen vahvaan asiantuntemukseen. Tukena meillä ovat lisäksi jälleenmyyjien näkemykset, ja tietenkin veneilijät itse.”

Intohimoisen suunnittelun tuloksena syntyvien Alutroll-veneiden ja Tohatsu-perämoottorien yhdistelmä on varma valinta vesille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tutustu Tohatsu-Alutroll-venepaketteihin >> 

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.