Tienaa tänä kesänä vuokraamalla venettäsi

Jutut 23.06.2021

Kesä on kuumimmillaan, ja moni veneetönkin kaipaa vesille. Vuokraamalla venettäsi silloin kun et itse sitä käytä voit tienata ylimääräistä vaikka käyttökulujen kattamiseen. Nettivuokraus tarjoaa alustan ja työkalut.

Laita veneesi vuokralle Nettivuokrauksessa >>

Veneiden ja vesijettien vertaisvuokraukselle on kysyntää

Array

Omien tavaroiden vuokraaminen muille ja vastaavasti toiselta yksityishenkilöltä omaan käyttöön vuokraaminen yleistyy jatkuvasti. Vuokraaminen on kätevää erityisesti silloin, kun tarvitsee jotain satunnaisesti tai yhden kerran.

Moni haluaa kesällä veneilemään, mutta ei kuitenkaan omista omaa venettä. Ja harva veneenomistaja on vesillä joka päivä, joten kulkuväline on käyttämättä osan aikaa. Valjastamalla sen hyötykäyttöön teet palveluksen sekä itsellesi että vesille pääsystä haaveilevalle lomailijalle. Veneiden lisäksi myös vesijetit ja muut harrastusvälineet ovat tänä kesänä haluttua tavaraa. Nyt viimeistään kannattaa tutustua vuokraamisen mahdollisuuksiin.

Ekstratuloja toimettomuuden sijaan

Veneen omistaminen kustantaa silloinkin, kun itse on kuivalla maalla. Mitä matalampi käyttöaste on, sitä enemmän maksat kiinteitä kuluja, kuten vakuutuksia, suhteessa veneilyn määrään.

Sen sijaan, että menopeli seisoo satamassa tyhjän panttina, voi sen helposti laittaa tuottamaan. Vuokratuloilla on mahdollista kattaa käyttökuluja tai panostaa uusiin hankintoihin - tai mitä ikinä mieli tekeekin. Voit itse päättää, vuokraatko satunnaisesti vai luotko itsellesi säännöllisen tulonlähteen.

 • Array
 • Array
 

Liity tänä kesänä vuokraajien joukkoon

Nettivuokraus on Suomen vilkkain vertaisvuokrauksen sivusto. Aloittaminen on helppoa ja ilmaista: rekisteröidy, laadi ilmoitus ja tee maksupalvelusopimus vuokrien vastaanottamista varten. Maksat ainoastaan provision toteutuneista vuokrauksista. Sivuston kautta voit hoitaa yhteydenpidon kiinnostuneiden kanssa. Maksuliikenteen turvaa luotettava Nettimaksu-palvelu.

Omistit sitten mottoriveneen, purjeveneen, jollan tai vesijetin, tiedät että kesästä nauttiminen sujuu parhaiten vesillä. Nyt on siis oivallinen hetki ryhtyä vuokralleantajaksi!

Laita veneesi vuokralle Nettivuokrauksessa >>

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.