Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Yamarin 61 CC: Siroudesta parempaa toimivuutta

Koeajot 06.08.2009

Yamarin 61 CC on tämän kauden uutuusmalli, jossa solakoitunut yleisilme ja hiotut yksityiskohdat ovat tuoneet mukanaan parempaa käyttömukavuutta. Laihdutuskuurin myötä uudet sisustussävyt ovat tehneet ulkonäölle saman kuin tumman öljykangastakin vaihto tyköistuvaan muotineuleeseen.

Uusi Yamarin on tehty suhteellisen yksinkertaisesti kahdesta pääosasta, rungosta ja kannesta, joten kaikkia väliin jääviä sopukoita ei ole hyödynnetty yhtä tehokkaasti kuin useammalla moduulilla olisi voitu toteuttaa. Pulpetti on luonnollisesti oma kokonaisuutensa.

Yksinkertaisemmalla valmistusmenetelmällä on kuitenkin kiistattomat etunsa, joista vähäisin ei ainakaan ole nopeahko kasausvaihe ja kilpailukykyinen hinta. Säilytystilaa on kuitenkin sopivasti keulan ja peräpään köysiboksien lisäksi etu- ja takapenkin alla.

Yamarineissä on jo jonkin aikaa ollut havaittavissa pyrkimys luoda kuljettajalle mukava ja ergonomisesti toimiva ympäristö, eikä uusi CC tee poikkeusta.

Uutta Yamarinia on myös pulpetin etureunaan muotoiltu säilytyspaikka neljälle lepuuttimelle, jossa ne ovat keskeisellä paikalla ja aina nopeasti saatavilla.

Huomaavaisen säväyksen antavat etu- ja takapenkkien päätyihin tehdyt astintasot. Näin sivusta veneeseen astuttaessa ei tarvitse talloa penkkien pehmusteita.

Ensimmäisenä veneeseen astuttaessa huomio kiinnittyy väljyyteen ja selkeyteen. Tilaa liikkumiseen on poikkeuksellisen hyvin veneessä, jossa kuitenkin löytyy ruhtinaallisesti kiinteitä istumapaikkoja kaikille seitsemälle, jotka veneen henkilölukuun ilmoitetaan. Väljyyden salaisuus on osittain hoikistetut kansilinjat ja osittain se, että mukaan ei ole väkisin yritetty mahduttaa liikoja.

Tiivistelmä Kippari 7/2009 jutusta

Osta koko juttu Kipparista

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.