Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Suosikkiluokan uudet tulokkaat

Koeajot 05.03.2012

Alumiinirunko, runsaat viisi metriä pituutta, kohtuullinen moottoriteho ja riittävä suorituskyky. Tämä muodostaa rekisteritilastoissa Suomen suosituimman moottoriveneluokan, jota Buster L on selvästi johtanut. Otimme vertailuun L-mallin uusimman version Lx sekä kolme kovaa haastajaa. Moottoritehoksi valikoitui 60 hv. Kaikki testimallit ovat erillisellä takapenkillä ja kaksoispulpetilla varustettuja avoveneitä, jotka tarvittaessa voidaan kattaa kuomulla.

Silver Wolf ei ehtinyt tähän vertailuun mukaan. Se olisi epäilemättä antanut kovan vastineen kaikille tämän vertailun veneille.

Buster Lx
Buster edustaa karuhkoa yleislinjaa, joskin lisävarusteiset takapenkin istuinpehmusteet lisäävät sen mukavuutta. Takapenkin kaiteeseen kiinnitetty pehmuste selkänojana on heikko lenkki. Etuistuimet ovat Busterissa vakiona pehmustetut ja pulpettien väliin on lisävarusteena saatavissa heppoisen tuntuinen oviratkaisu. Ajettavuudeltaan ja aallokko-ominaisuuksiltaan se on tasavahva keskitien kulkija.

Drive Open 50
Drive on tyylitelty urheilulliseksi ja kutsuvaksi. Kokonaisuus on huoliteltu, jopa tyylikäs, kunhan hankkii lisävarusteista istuimien pehmustesarjan ja maton. Massiivinen kansiosa ja suuret pulpetit verottavat rankasti Driven tiloja. Keulaan vie pulpettien välistä pitkä ja kapea käytävä, johon ei lisävarusteenakaan saa ovea. Driven tapa tarjota ajamisen iloa ei tehnyt testiryhmään vaikutusta.

Faster 515 SC
Faster on tavallaan joukon karuin, mutta tilaa on muuten hyvin eikä sitä ole tuhlattu muotoilullisiin turhakkeisiin. Sen etuistuimet ovat vakiona muoviset kuppituolit ja takapenkki on arkkumallinen laatikko, joka on pehmeää muovia. Pulpettien välin voi sulkea välipeitteellä. Faster teki parhaimman kokonaisvaikutelman kelissä.

Yamarin Cross 53 Bpw Rider
Cross antaa miellyttävimmän kokonaisvaikutelman hiirenharmaasta värimaailmastaan huolimatta. Sen matkustamo on suojainen. Mitoitukset ja istuimien toteutus on onnistuttu tekemään yksinkertaisen toimivaksi. Pulpettien tuulilasit ja oviratkaisu ovat myös joukon vakuuttavimmat. Cross hipoo ajettavuudeltaan kiitettävää.

Tiivistelmä Kippari-lehden artikkelista 2/2012

Osta ja lue koko juttu bowrider-vertailusta suosikkiluokan-uudet-tulokkaat

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.