Tehoa ja kotimaista kestävyyttä - Alutroll-Tohatsu-venepaketeista löytyy jokaiselle sopiva

MAINOS Jutut 21.06.2022

Alutroll-Tohatsu-venepaketit syntyvät vankan suomalaisen osaamisen ja perinteikkään perämoottorivalmistajan liitosta. Monikäyttöiset mallit taipuvat niin mökkeilyyn, kalastukseen kuin yhteysveneiksi.

Kaupallinen yhteistyö: Sumeko Oy

Alutroll-veneet kulkevat Tohatsu-perämoottorilla. Alutroll ja Tohatsu löivät hynttyyt yhteen 2010-luvun puolivälissä. Vankka alumiinirunko ja tehokas, käyttövarma kone muodostavat luotettavan ja laadukkaan venepaketin.

Kestävyys hakee vertaistaan

Array

Alutroll-veneitä kiitellään erityisesti niiden kestävyydestä. Täysalumiiniset veneet eivät sisällä mitään lahoavia puuosia, tai muita nopeasti kuluvia elementtejä.

“Käyttämämme vähintään 3 millin paksuisen materiaalin ja modernien 3D-mallinnettujen rakenteiden ansiosta veneet ovat lujaa tekoa”, kertoo Alutrollilla suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaava Jari Vauhkonen. “Ne kestävät sukupolvelta toiselle.”

Alutroll keskittyi aiemmin enemmän juuri kalastusveneisiin, mutta erityisesti uudet ja tulevat mallit ovat hyvin monikäyttöisiä. Pitkäikäiset veneet sopivat mainiosti mökkikäyttöön, yhteysveneiksi ja tavaran kuljetukseen.

“Toki otamme edelleen huomioon myös kalastajat. Käytännölliset veneemme on suunniteltu kattamaan useita eri käyttötarkoituksia ja ne ovat muunneltavissa eri olosuhteisiin”, Vauhkonen sanoo.

Mallistosta löytyy useita perusvaihtoehtoja 4-7 metrin kokoluokassa. Veneitä voidaan myös varustella yksilöllisiin tarpeisiin.

Kauden 2022 uutuusmalli on 500 Megasnapper on saatavilla useilla eri pulpettivaihtoehdoilla. Sen suunnittelussa on panostettu tilaan, rungon ominaisuuksiin ja pieneen liukukynnykseen.

Keskisuomalaisin voimin

Alutroll-veneet valmistetaan kokonaisuudessaan kotimaassa, tarkemmin sanottuna Keuruulla.

“Kaikki mallit suunnitellaan ja rakennetaan täällä oman kaupungin kamaralla. Myös suurin osa alumiinikomponenteista on keuruulaista tekoa” Vauhkonen kertoo.

Vuonna 2008 perustettu yritys on pysynyt kohtuukokoisena, minkä ansiosta asiakkaiden toiveisiin pystytään vastaamaan ainutlaatuisella tavalla.

“Pystymme vaikuttamaan malleihin suoraan, ja tekemään nopeastikin hienosäätöä tai muutoksia veneilijöiden palautteen perusteella.”

  • Array
  • Array
 

Hedelmällistä yhteistyötä Tohatsun kanssa

Japanilaisella Tohatsulla on pitkät perinteet laadukkaiden perämoottorien asiantuntijana. 1920-luvulla perustettu yritys on valmistanut perämoottoreita jo vuodesta 1956.

“Tohatsun varmat ja väkevät moottorit sopivat veneisiimme erinomaisesti. Tuloksena on tehokas, luotettava ja käytännöllinen paketti”, kertoo Alutrollin markkinoinnista ja myynnistä vastaava Marko Nahkuri.

Yhteistyössä syntyy jatkuvasti uutta, ja valikoima laajenee myös isompiin veneisiin. Nahkuri kiittelee hedelmällistä kumppanuutta.

“Olemme useamman vuoden ajan syventäneet yhteistä tekemistämme. Tuotekehitys perustuu kummankin osapuolen vahvaan asiantuntemukseen. Tukena meillä ovat lisäksi jälleenmyyjien näkemykset, ja tietenkin veneilijät itse.”

Intohimoisen suunnittelun tuloksena syntyvien Alutroll-veneiden ja Tohatsu-perämoottorien yhdistelmä on varma valinta vesille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tutustu Tohatsu-Alutroll-venepaketteihin >> 

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.