Tienaa tänä kesänä vuokraamalla venettäsi

Jutut 23.06.2021

Kesä on kuumimmillaan, ja moni veneetönkin kaipaa vesille. Vuokraamalla venettäsi silloin kun et itse sitä käytä voit tienata ylimääräistä vaikka käyttökulujen kattamiseen. Nettivuokraus tarjoaa alustan ja työkalut.

Laita veneesi vuokralle Nettivuokrauksessa >>

Veneiden ja vesijettien vertaisvuokraukselle on kysyntää

Array

Omien tavaroiden vuokraaminen muille ja vastaavasti toiselta yksityishenkilöltä omaan käyttöön vuokraaminen yleistyy jatkuvasti. Vuokraaminen on kätevää erityisesti silloin, kun tarvitsee jotain satunnaisesti tai yhden kerran.

Moni haluaa kesällä veneilemään, mutta ei kuitenkaan omista omaa venettä. Ja harva veneenomistaja on vesillä joka päivä, joten kulkuväline on käyttämättä osan aikaa. Valjastamalla sen hyötykäyttöön teet palveluksen sekä itsellesi että vesille pääsystä haaveilevalle lomailijalle. Veneiden lisäksi myös vesijetit ja muut harrastusvälineet ovat tänä kesänä haluttua tavaraa. Nyt viimeistään kannattaa tutustua vuokraamisen mahdollisuuksiin.

Ekstratuloja toimettomuuden sijaan

Veneen omistaminen kustantaa silloinkin, kun itse on kuivalla maalla. Mitä matalampi käyttöaste on, sitä enemmän maksat kiinteitä kuluja, kuten vakuutuksia, suhteessa veneilyn määrään.

Sen sijaan, että menopeli seisoo satamassa tyhjän panttina, voi sen helposti laittaa tuottamaan. Vuokratuloilla on mahdollista kattaa käyttökuluja tai panostaa uusiin hankintoihin - tai mitä ikinä mieli tekeekin. Voit itse päättää, vuokraatko satunnaisesti vai luotko itsellesi säännöllisen tulonlähteen.

  • Array
  • Array
 

Liity tänä kesänä vuokraajien joukkoon

Nettivuokraus on Suomen vilkkain vertaisvuokrauksen sivusto. Aloittaminen on helppoa ja ilmaista: rekisteröidy, laadi ilmoitus ja tee maksupalvelusopimus vuokrien vastaanottamista varten. Maksat ainoastaan provision toteutuneista vuokrauksista. Sivuston kautta voit hoitaa yhteydenpidon kiinnostuneiden kanssa. Maksuliikenteen turvaa luotettava Nettimaksu-palvelu.

Omistit sitten mottoriveneen, purjeveneen, jollan tai vesijetin, tiedät että kesästä nauttiminen sujuu parhaiten vesillä. Nyt on siis oivallinen hetki ryhtyä vuokralleantajaksi!

Laita veneesi vuokralle Nettivuokrauksessa >>

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.