Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Toimiva ja tyylikäs Yamarin 67 DC on ominaisuuksiltaan kokoluokkansa kärkeä

MAINOS Jutut 08.11.2022

Yamarinin uusi 67 DC on moderni ja käytännöllinen päiväretkivene, johon saa halutessaan runsaasti matkaveneen ominaisuuksia.

Daycruiserit ovat nimensäkin mukaisesti omiaan päiväreissuille. Yamarinin uutuus 67 DC on nykyaikainen retkivene, jonka vakio- ja lisävarusteet tekevät siitä loistavan perheen tai kaveriporukan yhteisiin retkiin. Kahdeksalle hengelle mitoitetusta, 6,76-metrisestä ajokista löytyy rutkasti isommista retkiveneistä tuttuja ominaisuuksia.

“Uusi daycruiserimme on käytännöllinen ja tyylikäs”, Yamarinin markkinointipäällikkö Johan Finnberg kertoo. “Avotila tarjoaa puitteet mukavaan yhteiseen ajanviettoon ja kajuutan makuutilat laajentavat käyttön yöpymiseen. Lisävarustelulla saa matkaveneen mukavuuksia.”

Monipuoliset ominaisuudet

Array

Veneen perässä on moottorin molemmin puolin isot uimatasot, joilta pääsee sujuvasti veteen. Tasojen alta löytyy ruhtinaallisesti säilytystila köysille ja fendareille. Moottorin tehoalue on 150–250 hevosvoimaa. Vauhti kasvaa nopeimmillaan 46 solmuun.

“Valkoinen moottori istuu tyylikkäästi veneen yleisilmeeseen”, Finnberg sanoo.

Kuljettajan mukavuuteen on suunnittelussa kiinnitetty huomiota. Kuskin istuin on tuplaistuttava penkki, jonka alta löytyy myös säilytystilaa. 67 DC:ssä on vakiona 10-tuumainen Yamarin Q -näyttö, ja lisävarusteena sen saa 16-tuumaisena. Itselle sopivan ajoasennon löytää ratin kallistuskulmaa säätämällä, joko istuen tai nostamalla penkin offshore-asentoon.

“Kojelaudan asettelukin on mietitty mahdollisimman näppäräksi”, Finnberg kertoo. “Toiminnot löytyvät kovemmallakin kelillä ajaessa ilman haparointia. Lisävarusteena voi hankkia joystickin ohjaamiseen satamaolosuhteissa.”

Puitteet kohdallaan kesäpäivän viettoon

“Mallissa on oikeastaan kaikki mukavuudet, mitä modernilta päiväretkiveneeltä voi kaivata”, Finnberg kertoo. “Avotila taipuu porukan koon mukaan ruokailuun, auringonottoon tai ihan vain ajan viettämiseen.”

Kuskinpenkin selkänojaa siirtämällä avotilaan saa enemmän istumapaikkoja, ja pöytää pystyy seurueen koon mukaan suurentamaan ja kääntämään. Tilasta saadaan yhtenäinen aurinkotaso tiputtamalla pöytä alas ja lisäämällä Comfort Edition -varustelutasoon kuuluva tyyny.

Premium Edition -varustelussa avotilasta löytyvät jääkaappi, liesi ja pentteri painevesijärjestelmällä.

“Veneellä voi vaikka pysähtyä johonkin kuvankauniiseen paikkaan, valmistaa lounasta ja nauttia sitä mukavasti sohvalla istuskellen.”

Yöpymisreissulla tai huonommalla säällä liukuovella varustettu lukittava keulahytti tarjoaa viihtyisän suojan kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Pienille lapsille se toimii myös päiväunipaikkana. Pedin alla on erilliset säilytyslokerot.

Runkoikkunat ja keulakannella oleva iso luukku tuovat hyttiin avaruuden tunnetta ja valoa. Kajuutan luukun kautta tavarat saa kätevästi lastattua kyytiin ilman, että niitä tarvitsee kuljettaa avotilan kautta.

  • Array
  • Array
 

Turvallisesti vesillä

“Aina kun puhutaan Yamarinista, niin luonnollisesti turvallisuus on ykköspriorieetti”, Finnberg sanoo.

Esimerkkinä turvallisesta suunnittelusta 67 DC:stä löytyy liikkumista helpottavia ratkaisuja. Kiinteät ja reilunkokoiset portaat keulakannelle tekevät keinuvaankin veneeseen nousemisesta ja sieltä poistumisesta vaivatonta. Joka puolelle venettä pääsee selkeitä ja tukevia askelmia pitkin.

Lisävarusteena veneeseen saa Flexiteek-kansimateriaalin kaikille kulkureiteille. Flexiteek on paitsi tyylikäs, myös erittäin pitävä jalan alla kuivana ja märkänä. Vakautta liikkumiseen tuo myös lisävarusteena saatava vesihiihtokaari, joka toimii vesiurheilun ohella tukevana kaiteena. Keulaan saa tikkaat maihinnousun helpottamiseksi.

Veneen saa kesäksi

Komponenttipula puhuttaa myös venekaupassa. Yamarinin uuden mallin saatavuus on tällä hetkellä hyvä.

“Jos loppuvuodesta tekee tilauksen, niin veneen saa kyllä ensi kesäksi”, Finnberg vakuuttaa.

Hän kehuu 67 DC:tä monipuolisuudesta. Se sopii pariskunnalle, pienelle porukalle tai perheelle, jolta löytyy jo vähän veneilykokemusta.

“Veneeseen saa oikeastaan kaikki lisävarusteet, jotka yleensä löytyvät isommista matkaveneistä”, Finnberg sanoo. “Yamarin 67 DC:llä onnistuvat pidemmätkin retket. Se on mainio paketti mukavuutta ja käytännöllisyyttä kesästä nauttimiseen.”

Lue lisää Yamarin 67 DC:stä >>

Yamarin-mallit ovat kotimaisia veneitä, joita on valmistettu 1970-luvulta asti. Yamarin on Inhan Tehtaat Oy Ab:n omistuksessa.

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.