Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Uusi Buster Magnum M5 on vesiteiden Ferrari

Koeajot 30.09.2014

Busterin uusin lippulaivamalli Magnum M5 on hurja vene.

Seitsenmetrisen alumiinimenijän perässä pörisee 350 hevosvoiman moottori, joka kiidättää veneen 55 solmun nopeuteen. Buster on suunnitellut veneen pohjan rakenteen kokonaan uusiksi, ja painopistettä on siirretty perään päin. M5:sta on helppo ohjata ja se tottelee sekä ratin liikkeitä että kaasukättä nopeasti ja tarkasti. Tuulilasi suojaa kuskia ja pelkääjän paikan matkustajaa hyvin. Vene on selkeästi suunnattu niille, jotka eivät halua tulla ohitetuiksi vesillä.

Tästä syystä M5 on myös vene, johon ei voi suhtautua huolettomasti. Taitamaton tai huolimaton kuski saa nopeasti pahaa jälkeä aikaiseksi tämän tyyppisellä veneellä. M5:n ratissa iskee vauhtisokeus todella nopeasti, sillä vauhdin tuntua alkaa tulla toden teolla vasta 40 solmun nopeuden jälkeen. Jos joskus kannattaa veneen ajokorttia, niin sitten M5:n kaltaisten veneiden tapauksessa.

Buster on kuitenkin aina myös Buster. Uudesta värityksestä ja jousitetuista penkeistä huolimatta M5:n tunnistaa tutuksi veneeksi ulkomuotonsa perusteella helposti. Niinpä uutta Magnumia voi varmasti käyttää monenlaisessa puuhassa – parhaimmillaan se on kuitenkin taitavan ajajan käsissä kovassa vauhdissa.

Tapani Mylly

Buster Magnum M5 tekniset tiedot:

Pituus: 7,14 metriä
Leveys: 2,42 metriä
Paino: 1080 kg
Moottori : 250-350 hv
Henkilöluku: Kahdeksan
Huippunopeus: Noin 55 solmua
Hinta: 54 900 euroa
Tapani Mylly
Tapani Mylly on intohimoinen veneilijä, joka haaveilee maailmanympäripurjehduksesta, mutta käytännössä kyyditsee lapsiaan Nauvon hiekkarannalle.

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.