Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Uusi Yamarin 50 BR tarjoaa kokoaan suuremman ajoelämyksen

MAINOS Jutut 18.10.2021

Alle 5-metrinen pikkujättiläinen vastaa kompaktien bowriderien kysyntään. Kuudes uutta muotokieltä edustava Yamarin taipuu ominaisuuksiensa puolesta moneen.

Yamarin on tuonut markkinoille uuden mallin, joka erottuu bowrider-veneiden valikoimassa tyylikkäänä tulokkaana. Veneen pituus on 4,86 metriä, ja se kuljettaa kuusi henkilöä. Kompakti koko tuo näppäryyttä ja käytännöllisyyttä, mutta ominaisuuksissa ei ole tingitty.

Tyyli kohtaa käytännön

Array

Yamarin 50 BR:ssä on kuskille ja apukuskille erilliset offshore-istuimet. Se tuo isomman veneen tuntua”, kertoo Yamarinin markkinointipäällikkö Johan Finnberg. “Lisäksi vene poikkeaa kokoluokastaan kiinteän polttoainetankin ansiosta. Irtotankin puuttuminen vapauttaa takaistuimen alle säilytystilaa.”

Veneen suunnittelussa on otettu huomioon sekä design että mukavuus.

“Ulkoasu on tyylikäs”, Finnberg sanoo. “Suojaisa avotila tekee matkustuksesta miellyttävää, ja selkeät ja laajat astinpinnat helpottavat veneessä liikkumista ja siihen nousemista. Tuulilasia ympäröivät mustat, tukevat kaiteet lisäävät turvallisuutta ja viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden.”

Tasaista menoa

Lokakuussa 2021 lanseeratussa mallissa on täysin uusi runko. Jämerän tuplakuorirakenteen ansiosta vene on ajossa vakaa ja helposti hallittava.

Vene nousee 40 hv moottorilla helposti plaaniin ja saavuttaa kahdella matkustajalla jopa 25 solmun nopeuden. Järeämmällä 60 hv:n moottorilla se kiihtyy yli 30 solmuun.

Taloudellisella 22 solmun matkavauhdilla 50 BR kuluttaa noin puoli litraa maililla. Yhdellä 64 litran tankillisella voi siis lähteä pidemmällekin retkelle.

  • Array
  • Array
 

Ainutlaatuisia kokemuksia vesillä

Johan Finnbergin mukaan ostopäätös kannattaa tehdä ajoissa, jolloin varmistaa uuden veneen heti seuraavan kauden alkuun. Yamarin 50 BR sopii sekä yhteysveneeksi että mökkeilijän erilaisiin retkiin.

“Säilytystilojen ansiosta tavaroiden kuljetus onnistuu ongelmitta. Alle viisimetrisellä veneellä on myös näppärä lähteä vaikka jätskille lähisatamaan tai tutkimaan lähisaaria”, Finnberg sanoo.

Retkeily onkin uuden Yamarinin parasta antia. Finnberg suosittelee venettä jokaiselle, joka nauttii luonnossa liikkumisesta.

“Vesillä ympäristö avautuu uudella tavalla. Veneily on joka sesongilla oma elämyksensä.”

Yamarin 50 BR saapuu jälleenmyyjille marraskuun aikana. 

Tutustu Yamarin 50 Bow Rideriin >>

Yamarin-mallit ovat kotimaisia veneitä, joita on valmistettu 1970-luvulta asti. Yamarin on Inhan Tehtaat Oy Ab:n omistuksessa.

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.