Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Yamarin 61 CC: Siroudesta parempaa toimivuutta

Koeajot 06.08.2009

Yamarin 61 CC on tämän kauden uutuusmalli, jossa solakoitunut yleisilme ja hiotut yksityiskohdat ovat tuoneet mukanaan parempaa käyttömukavuutta. Laihdutuskuurin myötä uudet sisustussävyt ovat tehneet ulkonäölle saman kuin tumman öljykangastakin vaihto tyköistuvaan muotineuleeseen.

Uusi Yamarin on tehty suhteellisen yksinkertaisesti kahdesta pääosasta, rungosta ja kannesta, joten kaikkia väliin jääviä sopukoita ei ole hyödynnetty yhtä tehokkaasti kuin useammalla moduulilla olisi voitu toteuttaa. Pulpetti on luonnollisesti oma kokonaisuutensa.

Yksinkertaisemmalla valmistusmenetelmällä on kuitenkin kiistattomat etunsa, joista vähäisin ei ainakaan ole nopeahko kasausvaihe ja kilpailukykyinen hinta. Säilytystilaa on kuitenkin sopivasti keulan ja peräpään köysiboksien lisäksi etu- ja takapenkin alla.

Yamarineissä on jo jonkin aikaa ollut havaittavissa pyrkimys luoda kuljettajalle mukava ja ergonomisesti toimiva ympäristö, eikä uusi CC tee poikkeusta.

Uutta Yamarinia on myös pulpetin etureunaan muotoiltu säilytyspaikka neljälle lepuuttimelle, jossa ne ovat keskeisellä paikalla ja aina nopeasti saatavilla.

Huomaavaisen säväyksen antavat etu- ja takapenkkien päätyihin tehdyt astintasot. Näin sivusta veneeseen astuttaessa ei tarvitse talloa penkkien pehmusteita.

Ensimmäisenä veneeseen astuttaessa huomio kiinnittyy väljyyteen ja selkeyteen. Tilaa liikkumiseen on poikkeuksellisen hyvin veneessä, jossa kuitenkin löytyy ruhtinaallisesti kiinteitä istumapaikkoja kaikille seitsemälle, jotka veneen henkilölukuun ilmoitetaan. Väljyyden salaisuus on osittain hoikistetut kansilinjat ja osittain se, että mukaan ei ole väkisin yritetty mahduttaa liikoja.

Tiivistelmä Kippari 7/2009 jutusta

Osta koko juttu Kipparista

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.